20 76 75 66

Om os

A.E. Byg og Montage er et tømrerfirma i Fredericia, som primært leverer tømrerarbejde til private boligejere i Trekantsområdet.

A.E. Byg og Montage er nystartet i 2019, men tømrermester Anders Ghoufairi har over 5 års erfaring i branchen. Som nyt firma på markedet tilbyder vi en introduktionspris, så du kan lære os godt at kende til en lidt lavere timeløn end de fleste af vores konkurrenter kan præstere.

Vi sætter en ære i at levere godt håndværk med fokus på detaljen. Vi har stor passion for vores fag og nyder at sætte et godt og professionelt præg på enhver opgave, vi får.

Hvis du har en særlig deadline eller specifikke ønsker, så er vi yderst fleksible i forhold til planlægning af vores arbejde. Det kan være, at du har en butik eller restaurant og ønsker, at vi arbejder på opgaven, når du alligevel har lukket.

Når du hyrer A.E. Byg og Montage til en opgave, kan du altså forvente stor fleksibilitet, godt håndværk og lydhørhed overfor dine ønsker og behov.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

CF Tømreren

Her bor vi

Har du et spørgmål?

SKRIV TIL OS

Ønsker du at vide mere?

 

KONTAKT OS I DAG

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et skarpt tilbud på et tømrerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

A.E. Byg og Montage leverer professionelt tømrerarbejde i hele Trekantsområdet. Vi har stor passion for godt håndværk og har fokus på finish og detaljer i hver en opgave.